Chef’sChoice USA is al jarenlang wereldwijd nummer 1 op het gebied van slijptechnologie. Alle slijpers worden ontwikkeld met “A Passion to Create the World’s Best®”. Ontworpen en gemonteerd in de USA.

Revolutionaire slijptechniek met 100% diamanten, het hardste slijpmateriaal ter wereld. Verlengt de levensduur van messen omdat maar een marginaal deel van het staal weggeslepen wordt. Bovendien veilig voor kwaliteitsmessen: het staal wordt niet verhit en de hardheid wordt niet aangetast. Door de gepatenteerde precisie-geleidingen wordt bovendien altijd de juiste slijphoek gehandhaafd. Met meerdere slijp- en polijstfasen voor het creëren van een sterkere, schuin aflopende messnede. Dé veilige manier om alle kwaliteitsmessen snel én eenvoudig duurzaam vlijmscherp te slijpen.

Chef’sChoice USA biedt een ruime collectie slijpers voor Europese messen (slijphoek 20°), Aziatische messen (slijphoek 15°), gladde en gekartelde messen, keukenmessen, sportmessen, zakmessen, scharen, etc. Bestaande uit professionele messenslijpmachines, hybride messenslijpers, handslijpers, scharenslijpers, slijpstalen, etc.

Bekijk de catalogus


Nieuws

Nieuwe 2-in-1 messenslijpmachine Ceramic+Steel 700 van Chef’sChoice U.S.A.
Met de nieuwe Ceramic+Steel 700 messenslijpmachine van Chef'sChoice U.S.A. slijp je zowel keramische als stalen messen duurzaam vlijmscherp. Snel, eenvoudig én veilig voor al je kwaliteitsmessen. Revolutionaire slijptechniek met 100% diamanten en precisie-geleidingen. Een aanwinst voor elke keuken.   De Ceramic+Steel 700 van Chef’sChoice U.S.A. slijpt met 100% diamanten, het hardste en meest duurzame slijpmateriaal ter wereld. Je stalen messen slijp je in fase 1 en je keramische messen slijp je in fase 2. In fase 3 polijst je alle messen en ontstaat een tweevoudig schuin aflopende messnede van 15˚ die sterker en duurzamer is. Tevens gebruik je fase 3 voor het slijpen van gekarteld.... Lees meer...

Chef'sChoice USA

Artikelen 1 tot 12 van 45

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 45

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren