Diamant Sabatier: klasse in Techniek en Design

Voor klasseresultaten in de keuken is perfect gereedschap nodig. Diamant Sabatier messen voldoen aan de scherpste eisen. Kiezen voor Diamant Sabatier betekent  daarom kiezen voor topklasse.

Diamant Sabatier staat al bijna 40 jaar bekend als kwaliteitsmerk. Diamant Sabatier messen zijn dan ook al jaren de meest gebruikte messen in de horeca. Van oudsher is Diamant Sabatier gespecialiseerd in het vervaardigen van volledig uit één stuk gesmede messen. Met de komst van de series Delice, Integra en Riyouri werd een nieuwe generatie messen geïntroduceerd voor elke bewuste kok en kookliefhebber. Maar Diamant Sabatier biedt u veel meer. Van kelnersmessen tot bakspanen en van keukenhulpjes tot snijplanken, u vindt het allemaal in het assortiment. En dat steeds in de kwaliteit en uitvoering die u van een topmerk als Diamant Sabatier mag verwachten.

Ook SVH meesterkok Toine Smulders van Villa Copera uit Tolkamer kiest voor Diamant Sabatier: “om optimaal te presteren in de keuken zijn kwaliteitsmessen absoluut vereist. Diamant Sabatier messen liggen perfect in de hand hebben een uitstekende balans. Een feest om mee te werken!”

Diamant Sabatier hanteert zeer hoge kwaliteitsnormen en  geeft dan ook Levenslange Garantie op alle materiaal- en fabricagefouten.


 

Nieuws

Toine Smulders en Men's Health
Voor het tijdschrift Men's Health heeft Meesterkok Toine Smulders in de Nederlandse kookstudio KookaandeZaan een heerlijk zomers gerecht bereid. Namelijk een salade van verse venkel en zomertruffel met een ceviche van zalm, een oester en verse kruiden uit de tuin. Hij gebruikte hiervoor de vlijmscherpe Diamant Sabatier Delice messen met lemmeten van hooggelegeerd, roestvrij Duits topstaal voor kwaliteitsmessen en heften van smaakvol, fijn gepolijst ebben pakkahout. De Diamant Sabatier Delice messen vallen ook op door het mooie, elegante design en de licht gebogen vorm van het heft, waardoor de messen heel comfortabel in de hand liggen: echt een feest om mee te werken! Klik op de link voor het recept. .... Lees meer...
Diamant Sabatier bamboe snijplanken
Diamant Sabatier komt met een nieuwe serie bamboe snijplanken, bestaande uit vijf decoratieve modellen. Om op te snijden natuurlijk, maar ook om je lekkere hapjes op te presenteren.  Bamboe is zeer sterk, duurzaam en ecologisch verantwoord. En bovendien hygiënisch (antibacterieel) en makkelijk te reinigen. De drie grootste modellen zijn verpakt in een fraaie geschenkdoos. Twee jaar garantie. Lees meer...

Diamant Sabatier

Artikelen 1 tot 12 van 203

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 203

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren