Het Zweedse Silva werd opgericht in 1933.

Als kompassen-fabrikant heeft Silva verschillende patenten waaronder het wereldbekende Silva 1-2-3 systeem. Van een basis-plaatkompas tot een professioneel spiegel-peilkompas, van kaartkompas tot auto/bootkompas, er bestaat een Silva kompas voor elke gebruiker. Naast de traditionele kompassen is Silva ook marktleider op gebied van oriënteringskompassen.

Zijn Silva kompassen anno nu nog nodig ? Een traditioneel kompas als back-up is een must voor wanneer de moderne technologie je in de steek laat (bv. lege batterij, geen of slecht GPS-signaal) en je op onbekend terrein moet navigeren.

Het assortiment kompassen werd aangevuld met nieuwe Silva productlijnen zoals meetinstrumenten (o.a. stappentellers & chronometer), optische instrumenten (verrekijkers), hoofdlampen (voor diverse gebruikers in zowel sport, outdoor als industrie) en outdoor-accessoires (o.a. kaartetuis, waterproof etuis & bagagezakken).

www.silva.se

Nieuws

Hoofdlampen Herfst/Winter : NEW & IMPROVED
De nieuwe en verbeterde Silva hoofdlampen zijn er ! Wat onderscheidt de nieuwe generatie Silva hoofdlampen van de anderen ? Alle hoofdlampen worden getest onder extreme Scandinavische omstandigheden. Ze zijn waterproof, compact, ergonomisch en licht om te dragen, daarnaast zijn ze op verschillende wijze te dragen : standaard aan de hoofdband, op een helm of aan je fietsstuur. In de nieuwe collectie vind je meerdere usb-oplaadbare hoofdlampen, want ecologie is voor ons allen van belang. De Silva Intelligent Light-technologie zorgt voor een optimale lichtspreiding - je raakt minder snel vermoeid - dit kan leiden tot betere prestaties ! Ontdek alle nieuwe en verbeterde hoofdlampen en kies he.... Lees meer...

Silva Sweden

Artikelen 1 tot 12 van 140

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 140

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren